Hoi, ik ben Fara

Fara is een lieve, vrolijke en hippe meid van 8 jaar. Ze speelt volleybal, gaat heel graag naar school en Ketnet heeft voor haar geen geheimen.

Glimlachend ging Fara door het leven, tot het noodlot toesloeg. Begin mei kreeg Fara te horen dat ze leukemie had en ze werd met spoed overgebracht naar UZ Gent. Chemo werd de volgende dag al opgestart.

Fara heeft veel zorg nodig en heeft haar familie zoveel mogelijk nodig tijdens de behandelingen en de vele opnames in UZ Gent, maar dit is geen zo’n evidente opdracht. Zou het niet geweldig zijn om hen wat te verlichten in deze strijd? Wij vinden alvast van wel…

Wij voelden ons bij het horen van de diagnose machteloos en vroegen ons af hoe we hen het best kunnen helpen. Daarom hebben we Team Fara opgestart met als doel mensen te verenigen die hen willen steunen.

Willen jullie ook op een of andere manier helpen, maar weet je niet hoe? Dan kan je terecht bij Team Fara. Wij proberen alle initiatieven te bundelen onder één naam. Vele handen maken licht werk! Contact opnemen kan via hallo@teamfara.be of een berichtje via onze Facebookpagina.

Fara

Fara steunen?

Help jij ons mee om Fara te steunen? Koop jij ook een lampje of doe je liever een gift naar keuze?